Ik ben mijn telefoon vergeten/verloren, nu kan ik niet inloggen met tweestapsverificatie.

Gewijzigd op Di, 5 Jul, 2022 om 4:47 PM

Zolang u uw telefoon/Google Authenticator-app heeft, kunt u van computer wisselen om in te loggen op SpinOffice; nadat u het accountwachtwoord hebt ingevoerd, wordt de verificatiecode weergegeven.

Als u uw telefoon bent vergeten of kwijt bent en u niet kunt inloggen met tweestapsverificatie, kunt u twee dingen doen:

• Eerste optie: vraag een van uw collega's om zijn/haar telefoon te lenen, reset de QR-code in het SpinOffice-inlogscherm, voeg een account toe aan de Authenticator-app voor SpinOffice en scan de nieuwe code met de Authenticator-app van de telefoon van uw collega.
  • Tweede optie: vraag een van uw collega's met beheerdersrechten om tweestapsverificatie tijdelijk uit te schakelen onder het CRM-voorkeurenscherm. Deze wijziging is van toepassing op alle gebruikers in de database.

Zodra u uw (nieuwe) telefoon weer heeft, doet u nog een reset van de QR-code om SpinOffice weer te koppelen aan de Authenticator-app op uw eigen telefoon.