Hoe verander ik mijn login e-mailadres / gebruikersnaam?

Gewijzigd op Tue, 16 Apr 2024 om 02:56 PM

Doorloop de volgende stappen om het e-mailadres aan te passen waarmee u inlogt.

1. Klik op het 'hamburger'-pictogram, ofwel het hoofdmenu, linksboven.
  2. Ga naar Beheer -> Gebruikersinstellingen.
  3. U komt op uw gebruikersprofiel.
  4. Aan de linkerkant vindt u Login e-mail.
  5. Vul hier uw nieuwe gewenste e-mailadres in dat u wilt gebruiken om in het vervolg mee in te loggen.
  6. Klik Opslaan om te bevestigen.
  7. Het scherm wordt automatisch gesloten.

Vanaf nu is het nieuwe e-mailadres van toepassing bij inloggen op zowel de desktop-, web- en mobiele app versie.