Oeps, wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Gewijzigd op Vr, 10 Nov, 2023 om 1:30 PM

In de desktop-versie

1. Klik binnen de inlogpagina van SpinOffice op Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. Uw wachtwoord wordt per e-mail naar u gestuurd.

Indien uw e-mail alleen in SpinOffice binnenkomt en u hierdoor de e-mail met uw wachtwoord niet kunt lezen, neem dan contact met ons op. Dan resetten wij uw wachtwoord en kunt u direct weer aan de slag.

In de mobiele app

1. Klik binnen de inlogpagina van SpinOffice op Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. Uw wachtwoord wordt per e-mail naar u gestuurd.

Indien uw e-mail alleen in SpinOffice binnenkomt en u hierdoor de e-mail met uw wachtwoord niet kunt lezen, neem dan contact met ons op. Dan resetten wij uw wachtwoord en kunt u direct weer aan de slag.

In de web-versie (cloud.spinoffice-crm.com)

1. Klik binnen de inlogpagina van SpinOffice op Uw wachtwoord vergeten?.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. De instructies om uw wachtwoord te resetten wordt per e-mail naar u gestuurd.
  4. Gebruik de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Indien uw e-mail alleen in SpinOffice binnenkomt en u hierdoor de wachtwoord-rest mail niet kunt lezen, neem dan contact met ons op. Dan resetten wij uw wachtwoord en kunt u direct weer aan de slag.