Hoe verander ik het datumformaat?

Gewijzigd op Wo, 17 Aug, 2022 om 8:41 AM

Op basis van uw geografische locatie wordt de datumnotatie in SpinOffice ingesteld op dd/mm/jjjj of mm/dd/yyyy. Voor gebruikers buiten Europa wordt het mm/dd/yyyy formaat als standaard aangehouden.

Wijzig het gewenste datumformaat via menuoptie Beheer -> CRM-voorkeuren -> Algemeen -> Datumnotatie.

U kunt hier ook de tijdweergave bepalen: 24-uurs tijdnotatie of AM/PM.