De mogelijkheid om bij elk nieuw e-mailbericht meldingen te krijgen zonder de inbox te openen, is een zeer slimme functie die door veel van onze klanten enorm wordt gewaardeerd.

Het werkt zowel op Mac (verschijnt in Berichtencentrum) als op Windows-PC (verschijnt in het toepassingsvenster)

Hoe de slider-meldingen in te schakelen?

Ga naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Notificaties en verander de meldingsstijl in Slider - melding.

Bent u een Mac-gebruiker? Dan moet u nog wel eerst meldingen toestaan op uw Mac. Ga naar Systeemvoorkeuren; Meldingen, scrol naar SpinOffice en sta daar meldingen toe.