Hoe importeer ik mijn Mac Contacten?

Gewijzigd op Tue, 21 Dec 2021 om 11:18 AM

Relaties vanaf uw Mac-adresboek kunnen eenvoudig worden geïmporteerd in SpinOffice.

• Ga naar het menu-optie Extra -> Importeren -> Relaties.Import contacten
  • Klik op de Mac Contacten icoon.
  • SpinOffice start automatisch met het importeren van alle Apple contacten.
  • Een voortgangsbalk wordt getoond:
    voortgang
  • Even geduld terwijl we al uw Apple contacten importeren.

Houd er rekening mee dat we alleen de mogelijkheid bieden om ze allemaal te importeren, dus geen individuele Mac contacten.

Alle geïmporteerde Mac contacten krijgen het relatietype "Privé relatie".

Als u ze wilt synchroniseren met uw iPhone en iPad ga dan naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en activeer de contacten-sync. Een CardDAV Sync-account wordt aangemaakt en de handleiding hoe u de account kunt installeren op uw apparaten wordt direct naar u verzonden.

Heeft u veel dubbele contacten nadat u uw Mac contacten heeft geïmporteerd Dan is het verstandig om uw Mac Contacten te importeren via Excel en alle relaties van het type 'Privé relaties' in SpinOffice te verwijderen. Bekijk hier hoe u de Mac Contacten kunt importeren via Excel en dus zonder dubbelen.