Wat zijn credits en waar worden ze gebruikt?

Gewijzigd op Vr, 26 Aug, 2022 om 10:39 AM

Credits worden gebruikt voor het verzenden van sms-berichten. Binnen SpinOffice is het mogelijk om eenrichtings-SMS berichten naar relaties uit uw database te sturen. Het versturen van één bericht kost 3 credits. Deze functie is beschikbaar in Pro. Standaard krijg je 100 credits gratis.

U kunt credits aanschaffen in het licentie-dashboard:

• € 5,49 voor 100 credits
  • € 49,99 voor 1.000 credits

Een andere optie is om de MessageBird SMS-integratie in SpinOffice te gebruiken. Door deze integratie kunt u in SpinOffice tweerichtings-SMS-communicatie hebben met uw klanten. Het is een gratis integratie in SpinOffice, maar een MessageBird-account is vereist en MessageBird brengt credits in rekening voor het verzenden van SMS-berichten.