Schakel over van App Store-versie naar downloadbare versie op de website

Gewijzigd op Fri, 13 Mar 2020 om 04:26 PM

Op uw Mac zijn er twee bronnen waar SpinOffice kan worden gedownload: in de App Store of rechtstreeks vanaf de website. Wat zijn de verschillen?

Apps die via de Mac App Store worden gedistribueerd, zijn 'sandboxed', wat betekent dat ze geen toegang hebben tot meer dan een beperkt deel van het besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat uw bestanden en uw gegevens binnen bepaalde grenzen worden beschermd, maar er is een keerzijde aan sandboxing. De belangrijkste is dat het opslaan / sluiten, synchroniseren en versiebeheer van documenten en bestanden in SpinOffice niet goed kan worden afgehandeld, omdat de applicatie toegang nodig heeft tot verschillende delen van het besturingssysteem.

Daarom bieden wij een 'lokale' versie van de software aan, die u kunt vinden op onze website. Deze versie verwerkt bestanden en documenten naar behoren. Een ander groot voordeel (voor ons als ontwikkelaar) is natuurlijk dat we updates makkelijker en sneller kunnen doorvoeren, er is geen afhankelijkheid van Apple. En natuurlijk doen we er alles aan om de veiligheid van uw gegevens te garanderen.

Switch van App Store naar downloadbare versie op de website

Gebruik de lokale versie van de software voor optimaal gebruik van SpinOffice.

1. Sluit SpinOffice.
  2. Verwijder het programma van de Mac.
  3. Download de 'lokale' versie van onze website:
    www.spinoffice-crm.com/nl/download/mac/
  4. Voltooi de installatie door het installatieprogramma te openen.
  5. Als u klaar bent, opent u SpinOffice vanuit Toepassingen en logt u opnieuw in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Als uw Mac de installatie van SpinOffice blokkeert, ga dan naar Systeemvoorkeuren, Beveiliging en privacy, Algemeen en sta apps toe die van buiten de App Store zijn gedownload.

Had u SpinOffice als snelkoppeling toegevoegd aan uw dock? Verwijder dan het oude SpinOffice-pictogram en voeg de nieuwe toe.

Het is belangrijk dat u bovenstaande stappen doorloopt en overschakelt naar de 'lokale' versie en voorkom mogelijke problemen met documenten en bestanden in de toekomst.