Start met SpinOffice door te registreren onze website. Vul uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam, e-mailadres en eigen wachtwoord in om uw gratis account aan te maken. Er wordt een versleutelde database voor u gemaakt. Download vervolgens de software voor Windows PC of Mac en log in met uw persoonlijke inloggegevens. Iedere keer dat u inlogt, wordt uw e-mailadres al als gebruikersnaam getoond en u hoeft alleen nog maar uw wachtwoord in te geven.

De eerste keer dat u inlogt ziet u het Home-dashboard. Doorloop de korte tour en bekijk de introctie video. Er is een aantal stappen die u helpen uw account snel goed in te richten.

1. Configureer uw e-mail: ga naar de Postvak IN om uw e-mail te configureren middels een wizard die u helpt bij het invoeren van uw inkomende mailserver instellingen. Indien uw account IMAP toestaat worden de inbox map, verzonden items en de prullenbak gesynchroniseerd. Alle e-mails worden bij binnenkomst op basis van het e-mailadres automatisch gekoppeld aan de juiste relatie, en gearchiveerd in het persoonlijke archief van de persoon. Voeg meerdere e-mailaccounts toe via via menu-optie Beheer -> E-mail -> E-mailinstellingen.
  2. Importeer bestaande relaties: vanuit bijv. Outlook, LinkedIn, Google of een ander platform dat een export naar .CSV, .XLS of .XLSX formaat toestaat. Een andere optie is de snelle import van Office 365 contacten of uw Mac OS X Contacten.
  3. Nodig collega’s uit binnen de database: zodat u gezamenlijk in dezelfde database kunt werken en taken, agenda afspraken, acties etc. voor elkaar kunt inplannen. Ga naar menu-optie Nieuw -> Collega’s uitnodigen, iedere uitgenodigde gebruiker ontvangt eigen unieke login gegevens toegestuurd. In de Pro-editie kunnen rollen en rechten per gebruiker worden ingesteld.
We helpen u ook met het inrichten van uw account via de telefoon en via chat.

In de gebruikershandleiding vindt u meer informatie over de eerste setup periode.