Kan ik een SpinOffice-training krijgen?

Gewijzigd op Fri, 17 Nov 2017 om 02:37 PM

Met het SpinOffice Limited account heeft u toegang tot dit online support center, waar u op elk gewenst moment terecht kunt voor vragen en documentatie. Als u extra ondersteuning nodig heeft, kunt u contact opnemen met een Support medewerker door het gebruik van de Live Chat tool in onze software of via de telefoon (070-311 54 03).

Een gebruikerstraining waar alle gebruikers opgeleid worden hoe het systeem optimaal te gebruiken wordt los aangeboden naast de geldende tarieven voor de Pro versie. Dit is altijd in overleg met u als klant. Er geldt een uurtarief van € 90,- per uur.