Wat kost gebruikers-ondersteuning?

Gewijzigd op Vr, 17 Nov, 2017 om 4:04 PM

We bieden ondersteuning per mail en telefonisch. In het begin zullen we u verschillende keren gratis helpen, omdat we graag willen dat u op de hoogte bent van alle functionaliteiten van de applicatie. Daarna zal support voor Limited gebruikers € 45, - per ticket kosten. Een ticket is een contactmoment met een van onze medewerkers.

Voor onze Pro-gebruikers bieden we e-mail en telefonische support met een maximum van 4 tickets per maand. Daarna kost support ook € 45, - per ticket.