Is het moeilijk te installeren voordat ik het kan gebruiken?

Gewijzigd op Thu, 30 Mar 2017 om 04:35 PM

Een CRM moet niet moeilijk zijn om op te zetten zijn, al is dit vaak wel het geval. Dit komt doordat een CRM-implementatie vaak hard- en software-installaties vereist, gevolgd door een lange periode van implementatie support voor te voldoen aan de eisen van de klant. Of de CRM-software oplossingen vereist bepaalde ingrepen die alleen door een ontwikkelaar kunnen worden gedaan.

SpinOffice CRM is een gehoste applicatie waarbij de software eenmalig op de lokale computer moet worden geïnstalleerd. Daarnaast is alleen een internetverbinding vereist, SpinOffice heeft constant internet nodig om verbinding te maken. Voor de rest is SpinOffice klaar voor gebruik na uw eerste login. Dus geen moeilijke implementatie en werkplek- en/of infrastructuur aanpassingen voordat u SpinOffice kunt gebruiken!