Alle gratis Limited-databases worden automatisch verwijderd na 120 dagen inactiviteit. Maak u geen zorgen, we zullen u meerdere keren informeren voordat we dit daadwerkelijk doen.

Wanneer u niet tevreden bent over SpinOffice, of u heeft een andere oplossing gevonden, dan is er altijd de mogelijkheid om uw database te verwijderen. Houd er rekening mee dat het verwijderen van uw database gevolgen heeft voor alle gebruikers; u verwijdert niet uw eigen gebruikersaccount, maar de hele database inclusief relaties, bestanden, taken en activiteiten.

De optie om de database te verwijderen vindt u onder menu-opties Beheer -> CRM-voorkeuren en vervolgens het tabblad Verwijderen.

Na het verstrekken van enkele details, kunt u een verzoek indienen om uw database te verwijderen. We zullen uw aanvraag verifiëren en u een bevestigingsmail sturen. U kunt SpinOffice nog 30 dagen gebruiken en u heeft de mogelijkheid om het verwijderingsverzoek tijdens deze periode te annuleren. Het verwijderingsverzoek annuleren kan ook in dit scherm.

Na 31 dagen verwijderen we de database inclusief alle relaties, bestanden, taken en activiteiten.