Hoe lang zal mijn database worden bewaard?

Gewijzigd op Fri, 16 Dec 2022 om 11:25 AM

Limited versie

Na registratie houden we uw gratis Limited-database minimaal 120 dagen actief. Na een periode van 120 dagen niet inloggen verwijderen we de database en alle gegevens die u erin heeft opgeslagen. Uw e-mailadres kan nog steeds worden gebruikt voor e-maildoeleinden, tenzij u zich hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief.

Wilt u voorkomen dat de database wordt verwijderd? Heel simpel, log in en de database blijft weer 120 dagen actief. Wilt u de database verwijderen voordat de 120 dagen is verstreken? Lees dit support-artikel hoe u dat zelf kunt doen.

Pro- en Enterprise versie

Betaalde accounts worden niet verwijderd zolang er minimaal een Pro-of Enterprise licentie actief is. Wanneer alle licenties zijn verlopen is de periode van 120 dagen waarin u niet inlogt, zoals hierboven vermeld, van toepassing.

Alle Limited, Pro- en Enterprise databases die zijn verwijderd, bewaren wij nog 30 dagen op een van onze servers binnen Amazon Web Services. Na 30 dagen verwijderen wij definitief uw database en alle gegevens die u erin heeft opgeslagen.