Hoe lang zal mijn database worden bewaard?

Gewijzigd op Thu, 19 Sep 2019 om 01:53 PM

Na registratie houden we uw gratis Limited-database minimaal 120 dagen in de lucht. Na een periode van 120 dagen zonder inloggen, verwijderen we de database en alle gegevens die u erin heeft opgeslagen. Uw e-mailadres kan nog steeds worden gebruikt voor e-maildoeleinden, tenzij u zich hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief.


Pro-accounts worden niet verwijderd zolang er minimaal een Pro-licentie actief is. Wanneer alle Pro-licenties zijn verlopen, is de periode van 120 dagen waarin u niet inlogt zoals hierboven vermeld, van toepassing.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren