Hoe lang worden verwijderde gegevens uit de database nog in een back-up opgeslagen?

Gewijzigd op Wed, 31 Aug 2022 om 05:29 PM

Relaties, documenten, bestanden

Indien een gebruiker relaties, documenten of bestanden verwijderd, dan bewaren wij deze nog 30 dagen. Wij doen dit zodat wij eventuele onjuist verwijderde gegevens op verzoek van een klant binnen een afzienbare termijn kunnen terugzetten. Na deze 30 dagen worden de verwijderde gegevens automatisch verwijderd.



E-mailberichten

Voor verwijderde e-mailberichten geldt dat deze nog 90 dagen in de verwijderde-map blijven staan, daarna bewaren wij deze in back-up voor nogmaals 90 dagen. Daarna worden ze definitief verwijderd van onze server.


U kunt de periode van het bewaren van e-mailberichten zelf aanpassen. Ga naar de Auto-clean optie in menu-optie Beheer -> CRM-voorkeuren


Lees in hoofdstuk 16 Alle opties in CRM-voorkeuren wat de mogelijkheden zijn.



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren