Worden er back-ups gemaakt van mijn gegevens?

Gewijzigd op Wo, 31 Aug, 2022 om 1:53 PM

Wij maken back-ups van Pro- en Enterprise databases. Van Limited-databases worden geen back-ups gemaakt.

Zonder dat u iets hoeft te doen wordt er dagelijks automatisch een externe back-up gemaakt van uw Pro- of Enterprise-database. Deze back-up bevat alle berichten, bestanden en relaties in uw database.

Naast een back-up van uw database, worden versies van bestanden en documenten continue opgeslagen. U kunt eerdere versies van een bestand bekijken en herstellen en zien welke persoon specifieke bewerkingen heeft uitgevoerd. SpinOffice houdt snapshots bij van alle wijzigingen die in de afgelopen 5 dagen zijn aangebracht aan bestanden in uw database. Daarna verplaatsen we uw document naar een back-up server voor de komende 100 dagen.