Hoe voeg ik een Microsoft Outlook-account toe met app-wachtwoord?

Gewijzigd op Wed, 17 Aug 2022 om 10:05 AM

Er zijn drie manieren om uw Microsoft Outlook-account aan SpinOffice CRM te koppelen. In alle gevallen gebruikt SpinOffice het IMAP-protocol. Verbind uw Outlook-account met:

• gebruikersnaam en wachtwoord
    Directe toegang tot uw account zonder enige beveiligingslaag.
  • OAuth 2.0
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account op te slaan, gebruiken we een toegangstoken en vernieuwingstoken van Microsoft. Deze tokens worden aan ons gegeven als derde partij, niet uw daadwerkelijke inloggegevens. Doorloop deze stappen.
  • App-wachtwoord
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Microsoft Outlook-account op te slaan, gebruikt SpinOffice een app-wachtwoord dat u in uw Outlook-account aanmaakt.

Op deze support-pagina laten we u zien hoe u een Microsoft Outlook-account toevoegt met een app-wachtwoord.

Doorloop de volgende stappen om een nieuw app-wachtwoord voor SpinOffice aan te maken.

1. Schakel eerst Verificatie in twee stappen in voor uw Microsoft Outlook-account. Dit is vereist. Verificatie in twee stappen helpt u te beschermen door het voor iemand anders moeilijker te maken om in te loggen op uw Outlook-account. Het gebruikt twee verschillende vormen van identiteit: uw wachtwoord en een contactmethode zoals uw telefoon.
  2. Wanneer u dit hebt gedaan, gaat u naar de pagina Grondbeginselen van beveiliging en meldt u zich aan bij uw Outlook-account.
  3. Selecteer Geavanceerde beveiligingsopties. Het volgende venster wordt getoond:
  4. Onder App-wachtwoorden, kiest u Maak een nieuw app-wachtwoord.
  5. Er wordt een nieuw app-wachtwoord gegenereerd en verschijnt op uw scherm.
  6. Kopieer dit wachtwoord naar uw klembord.
  7. Ga naar SpinOffice en voer het app-wachtwoord in in het wachtwoord-veld van de e-mailconfiguratie wizard.
  8. Kies Verbinden en SpinOffice gebruikt vanaf dat moment dit app-wachtwoord om verbinding te maken met uw Microsoft Outlook-account.

Heeft u problemen met het doorlopen van bovenstaande stappen, neem dan contact met ons op.