Ik krijg 'Failed unknown error' bij het configureren van een iCloud of me.com account. Hoe op te lossen?

Gewijzigd op Thu, 07 Jul 2022 om 03:41 PM

'Failed unknown error' is een bericht van Apple indien we proberen verbinding te maken met uw Apple-account. Er zijn twee redenen die deze melding kunnen veroorzaken:

1. onjuiste accountnaam en/of wachtwoord: voer in de configuratiewizard het volgende in:
    • Servernaam: imap.mail.me.com
    • SSL vereist: Ja
    • Accountnaam: dit is meestal het naamgedeelte van uw iCloud-e-mailadres (bijvoorbeeld emilyparker, niet emilyparker@icloud.com). Als SpinOffice geen verbinding kan maken met iCloud met alleen het naamgedeelte van uw iCloud-e-mailadres, probeer dan het volledige adres te gebruiken.
    • Wachtwoord: uw e-mailaccount wachtwoord.
  2. Als dit het probleem niet oplost, moet u een app-specifiek wachtwoord voor SpinOffice genereren om verbinding te maken. Doorloop deze stappen om een wachtwoord in te stellen waarmee SpinOffice toegang heeft tot uw iCloud- of me.com-account via IMAP.

Nadat u uw app-specifieke wachtwoord heeft gegenereerd, typt of plakt u het in het wachtwoordveld van SpinOffice zoals u dat normaal zou doen.