Ik krijg de error 'Controle CalDAV-account mislukt' binnen mijn CalDAV-account. Wat nu?

Gewijzigd op Tue, 05 Jul 2022 om 01:38 PM

De agenda in SpinOffice kan synchroniseren d.m.v. een CalDAV-account. Indien er bij het configureren bij de CalDAV-account op uw iPhone of iPad de error 'Controle CalDAV-account mislukt' wordt getoond, dan is er een authenticatie probleem. Zie hieronder een voorbeeld:

CalDAV account verification failed

Hoe kunt u dit op te lossen?

1. Ten eerste is het belangrijk om te checken of de agenda-synchronisatie in SpinOffice is geactiveerd. Ga naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en check of de agenda-sync actief is.
  2. Ga terug naar uw iOS apparaat, naar de instellingen van het CalDAV-account en voer opnieuw het SpinOffice wachtwoord in en klik op Gereed.
  3. Wanneer er blauwe vinkjes verschijnen aan de rechterkant, wordt het account herkend en zal het weer werken.
  4. Als dat het probleem niet oplost, verwijdert u het CalDAV-account en voegt u het opnieuw toe.
  5. Indien dezelfde error-melding blijft verschijnen:
    1. Ga naar SpinOffice en reset uw wachtwoord onder menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Wachtwoord wijzigen. Let op: dit nieuwe wachtwoord is vanaf dat moment van toepassing is bij het inloggen binnen SpinOffice.
    2. Probeer dit nieuwe wachtwoord binnen de configuratie van het CalDAV-account.
    3. Als dat het probleem niet oplost, verwijdert u het CalDAV-account en voegt u het opnieuw toe.

Uiteindelijk is het belangrijk dat de CalDAV-account blauwe vinkjes weergeeft aan de rechterkant. Dat betekent een succesvolle verbinding.

CalDAV account

Komt u er niet uit, neem dan contact met on op. Wij helpen u er graag bij om het op te lossen.