Kan de agenda in SpinOffice synchroniseren met mijn mobiele apparaten?

Gewijzigd op Mon, 15 Aug 2022 om 01:12 PM

Ja, het is mogelijk om uw agenda in SpinOffice te synchroniseren met uw mobiele apparaten van Apple (iPhone, iPad en Mac) en Android. Maar eerst moet u de agenda synchronisatie inschakelen.

Ga naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en schakel de agenda synchronisatie in. Er wordt een CalDAV-account voor u aangemaakt en de handleiding hoe u dit account kunt configureren op uw Apple (iPhone, iPad en Mac) en Android-apparaat wordt per e-mail toegestuurd. Nadat u de stappen in de handleiding hebt gevolgd, verschijnt de SpinOfice-kalender in de Agenda-applicatie van het apparaat. De synchronisatie werkt in beide richtingen, alle afspraken die u toevoegt aan het CalDAV-account worden gesynchroniseerd tussen SpinOffice en uw apparaat.

In het vierde kwartaal van 2022 lanceren we de synchronisatie van uw Office 365-agenda in SpinOffice.