In welke mate is de software gratis?

Gewijzigd op Do, 25 Mei, 2023 om 1:30 PM

U kunt onze gratis Limited-versie gebruiken zo lang als u wilt totdat u de opslaglimiet van 50 items heeft bereikt. Alle e-mailberichten die u verstuurd en bestanden die u importeert worden als item gerekend. Massa-import van relaties (uit Excel en Apple Contacten) en inkomende e-mails tellen niet mee als item. U ontvangt een melding wanneer u de opslaglimiet heeft bereikt en u zal moeten upgraden naar Pro om ongelimiteerd verder te kunnen.

SpinOffice Pro biedt:

• Toegang tot Pro-functies
  • Uitgebreide opslagruimte per gebruiker: tot 100.000 items
  • 5 e-mailaccounts per user
  • Volledige e-mailintegratie
  • Onbeperkt aantal sjablonen (documenten & mail)
  • Databeveiliging (2FA, back-ups, gebruikersrechten)
  • Massa-mailings
  • API-integraties
  • Helpdesk support

Bekijk de volledige editie-vergelijking voor de verschillen tussen de gratis Limited versie en Pro.