Importeer uw bestaande agenda's om zo de database te vullen. Kies uit een import vanuit Apple Agenda en Office 365. Alle afspraken van de laatste en aankomende 30 dagen worden geïmporteerd. Wel zo makkelijk.

Welke bronnen zijn beschikbaar? Zie onderstaande opties.

Klik op de gewenste optie om alle afspraken van de laatste en aankomende 30 dagen te importeren. Dit is (nog) geen sync maar een import van agenda-afspraken. Wilt u de agenda synchroniseren, activeer dan de agenda-sync.

U vindt de importopties binnen uw Home Dashboard, binnen de Agenda widget het hamburger icoon, menu-optie Agenda's importeren

Ga naar uw Agenda om alle afspraken te bekijken. Meer weten over de functionaliteiten van de Agenda, ga naar handleiding hoofdstuk 7. Agenda.