Bevat SpinOffice een gedeelde kantooragenda?

Gewijzigd op Wed, 06 Jul 2022 om 09:56 AM

Jazeker! Alle teamleden hebben een individuele agenda in SpinOffice. Binnen de agenda kan iedereen aangeven met wie ze hun agenda willen delen. Dat doet u via het tandwiel-pictogram rechtsboven in uw Agenda en kies Agenda delen.

De super-admin user kan van alle gebruikers de zichtbaarheid beheren via menu optie menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen.

Alle afspraken van uw collega's zijn zichtbaar tenzij als afgeschermd gemarkeerd. Voor de goede zichtbaarheid het overzichterlijk te houden heeft iedere collega heeft zijn eigen kleur. Alle afspraken, ook voor de andere teamleden, kunnen worden gemaakt en aangepast door iedereen met de juiste gebruikersrechten.