Hoe beheer ik gebruikers en hun rechten?

Gewijzigd op Wed, 24 Aug 2022 om 04:13 PM

In de basis is SpinOffice een applicatie waarbij alle data toegankelijk is voor iedere gebruiker, want dit maakt een gedeelde CRM applicatie juist zo krachtig. Maar uiteraard kunnen er zaken worden afgeschermd of beperkingen worden ingesteld per gebruiker. Zo kunnen mailboxen worden afgeschermd, maar ook o.a. groepen relaties, individuele bestanden, dossiers en agenda-afspraken.

Gebruikersrechten beheren

In de gratis Limited-versie heeft iedere gebruiker het recht om alles te kunnen zien. Onderling kunnen gebruikers zelf bepalen wat ze voor elkaar willen afschermen. Dan hebben we het over de Postvak IN, Agenda en het Kanban-bord. Ga in het hoofdmenu naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen en kies het sub-tabblad CRM-gedeelte de gewenste machtigingen.

In de Pro-versie kunnen gebruikers met het recht 'SuperAdmin' de rechten van alle gebruikers bepalen. Lees hier alles over rechten en machtigingen.