Wat zijn de voordelen van samenwerken als team in SpinOffice?

Gewijzigd op Wed, 17 Oct 2018 om 04:15 PM

De toegevoegde waarde van SpinOffice is echt merkbaar als u met meerderen in dezelfde database werkt. Wat maakt SpinOffice zo'n fijne applicatie voor meerdere gebruikers?

• U creëert één centrale plek voor uw e-mail, contacten, agenda, documenten, bestanden en taken.
  • Alle gebruikers hebben eigen inloggegevens en hebben toegang tot alle data (mits de juiste rechten).
  • Er zijn veel functies die het onderling samenwerking en de interne communicatie verbeteren.
  • Alle gegevens die in de database zijn opgeslagen, worden versleuteld opgeslagen en kunnen gemakkelijk worden opgehaald.
  • Op lange termijn zal uw team efficiënter werken.
  • Rollen en rechten kunnen per gebruiker worden gedefinieerd.