Hoe activeer ik de contacten en/of agenda synchronisatie?

Gewijzigd op Tue, 05 Jul 2022 om 03:52 PM

Ga naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en schakel desgewenst de synchronisatie van uw contacten en/of agenda in.

In beide gevallen wordt er een zogenoemde CalDAV / CardDAV-account aangemaakt. Het DAV-protocol is een standaard protocol dat is ontworpen om gebruikers in staat te stellen om toegang te krijgen tot- en het delen van contactgegevens en agenda's op een server.

Nadat u een van de opties activeert dan wordt direct een mail naar u verzonden hoe u de DAV sync-account op uw apparaat kunt configureren.

Alle contacten en/of uw agenda in SpinOffice syncen op ieder Apple (Mac & iOS) of Android-apparaat waarop het DAV-account is geconfigureerd. Uw contacten worden als groep toegevoegd aan de standaard Contacten-app van uw apparaat. En de agenda wordt als aparte agenda toegevoegd in de standaard Agenda-app.

Ga naar Hoofdstuk 14. Synchronisatie met mobiele apparaten voor meer informatie.