Ga naar menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en schakel desgewenst de synchronisatie van uw contacten en/of agenda in. Voor beide onderdelen zal er een zogenoemde CalDAV / CardDAV-account worden aangemaakt. DAV is een standaard protocol dat is ontworpen om gebruikers in staat te stellen om toegang te krijgen tot- en het delen van contactgegevens en agenda's op een server.

Nadat u een van de opties activeert dan wordt direct een mail naar u verzonden hoe u de DAV sync-account op uw apparaat kunt configureren.

Alle contacten en/of uw agenda in SpinOffice syncen op ieder Apple (Mac & iOS) of Android-apparaat waarop het DAV-account is geconfigureerd. Uw contacten worden als groep toegevoegd aan de standaard Contacten-app van uw apparaat. En de agenda wordt als aparte agenda toegevoegd in de standaard Agenda-app.

Ga naar Hoofdstuk 14. Synchronisatie met mobiele apparaten voor meer informatie.