Kan de agenda in SpinOffice synchroniseren met mijn mobiele apparaten?

Gewijzigd op Tue, 21 Dec 2021 om 10:28 AM

Ja! Het is mogelijk om uw agenda in SpinOffice te syncen met uw mobiele apparaten (iPhone, iPad, Mac en Android).

Ga naar het menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie en activeer de agenda-sync. Er wordt direct een zogenoemde CalDAV-account aangemaakt en de handleiding hoe u dit account op uw Apple (iPhone, iPad en Mac) en Android-toestel kunt configureren wordt per e-mail naar u verzonden. Indien geconfigureerd wordt de agenda weergegeven in de standaard Agenda-applicatie van het apparaat.