SpinOffice voldoet aan de beveiligingsnormen van Google, maar het kan voorkomen Google een applicatie geblokkeerd om verbinding te maken. Hier is een checklist wat te doen:

1. Zorg er voor dat het wachtwoord dat u invoert in de configuratie-wizard hetzelfde is als dat u in Google gebruikt.
  2. Als dit het niet verhelpt, dan zou het een beveiligingsinstelling kunnen zijn. Google verhindert ons in te loggen binnen uw account. U zou per e-mail een beveiligingswaarschuwing van Google moeten hebben ontvangen. Bevestig dat we toestemming hebben om verbinding te maken.
  3. Wanneer dit het probleem ook niet oplost, controleer dan de volgende instellingen in uw Gmail-account:

Als de bovenstaande instellingen correct zijn ingesteld, kan SpinOffice verbinding maken. Mocht het daarna nog steeds niet lukken om te verbinden met je accountgegevens, laat het ons weten.