Waarom SpinOffice gebruiken voor het verzenden van e-mails?

Gewijzigd op Thu, 09 Feb 2017 om 11:51 AM

U heeft toegang tot alle relatie-gerelateerde mailuitwisselingen op één plaats, direct in de Postvak IN. Alle berichten worden, bij binnenkomst, automatisch gekoppeld aan de juiste contactpersoon. Als de ontvanger niet bekend is kunt u de contactpersoon toevoegen aan uw database als nieuw of koppelen aan een bestaande contactpersoon. SpinOffice pikt gelijk alle eerdere communicatie op en voegt  dit allemaal toe aan het archief van de contactpersoon. Het opbouwen van uw database is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Uw team zal efficiënter gaan werken. Elke gebruiker krijgt zijn eigen Postvak IN met veel opties zoals o.a. interne forwarding, dossierkoppeling, converteren naar taak, notities toevoegen, markeren als belangrijk en/of privé en nog veel meer.

SpinOffice gebruikt het IMAP protocol om e-mailberichten op te halen uit uw mailbox. De inbox, verzonden items en prullenbak synchroniseren. Al uw e-mails blijven in uw huidige mailbox staan, maar elke dag maken wij een back-up van uw gegevens op onze goed beveiligde servers.