Hoe kan ik een snel overzicht krijgen van al mijn prospects?

Gewijzigd op Mon, 13 Nov 2023 om 10:39 AM

Iedere prospect is met alle contactinformatie te vinden in het relatiescherm. Van daar uit kunt u (door dubbelklik) naar het archief waar alle communicatie, documenten/bestanden, taken en afspraken, memo's te vinden zijn.

Om een selectie te krijgen van alle prospects, doet u het volgende:

• Ga naar het relatiescherm.
  • Klik op Filter relaties in de gekleurde bovenbalk.
  • Kies het veld 'Relatietype'.
  • De voorwaard 'Is' is juist, dus hier niets mee doen.
  • Selecteer vervolgens het gewenste relatietype. In ons voorbeeld 'Prospect'.
  • Klik op Filter relaties.
  • Alle prospects worden getoond.

TIP: maak een apart relatietype ‘Hot prospects’ o.i.d. om een onderscheid te maken tussen belangrijke- en minder belangrijke prospects. Ga naar menu-optie Beheer -> Relatietype om nieuwe relatietypes te maken.

Combinaties van filters zijn mogelijk. Bijvoorbeeld het veld 'Relatietype' en het veld 'Account Manager', of een combinatie van een info-veld en label. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld prospects filteren die aangevinkt zijn voor een product/dienst waarin ze geïnteresseerd zijn.