Hoe verplaats ik alle relaties van mijn favorietenlijsten naar labels?

Gewijzigd op Thu, 11 Aug 2022 om 10:55 AM

Labels worden steeds meer de standaard in SpinOffice. Het werkt snel, overzichtelijk en ze zijn makkelijk te beheren. Het vervangt de kenmerken optie in SpinOffice.

Wij adviseren om naast de kenmerken ook uw favorietenlijsten te verplaatsen naar labels. In dit artikel leggen we uit hoe u dit gemakkelijk kan doen.

Doorloop de volgende stappen:

1. Ga naar het Relatielijst-scherm.
  2. Klik op Favorieten bovenaan.
  3. Selecteer een favorietenlijst en kies Filter favorietengroep.

4. Alle relaties binnen de groep worden als gefilterde groep getoond op de plek van uw relatielijst.

5. Klik vervolgens op Massa-acties bovenin het scherm.

6. En kies dan de optie Label toevoegen aan relaties.

7. Type in het getoonde tekstveld in het venster de gewenste naam van het label dat u wilt geven, dus bijvoorbeeld de bestaande beschrijving van de favorietengroep.

Of kies een bestaand label uit de dropdown-lijst.

8. Klik vervolgens op Aanpassen om de actie uit te voeren.
  9. Alle relaties binnen de favorietengroep hebben nu het gewenste label.
  10. Doorloop deze stappen voor alle favorietengroepen.
  11. Heeft dit gedaan? Stuur ons even een bericht en we deactiveren de favorietengroepen functie.

Wilt u vooraf labels aanmaken zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken en vullen? Dat kan! Ga naar menu-optie Beheer -> Labels en voeg ongelimiteerd aantal labels toe. In de Pro-versie heeft u de beschikking over label-groepen en kunt u dus categorieën maken / labels groeperen.