Waarom SpinOffice gebruiken voor het versturen van e-mails?

Gewijzigd op Wed, 17 Oct 2018 om 01:35 PM

Krijg toegang tot alle CRM-geassocieerde e-mailuitwisselingen op één plaats, direct in uw Postvak IN. Alle berichten worden bij binnenkomst automatisch gekoppeld aan het juiste relatie. Als de verzender onbekend is, kan de relatie direct aan de database toegevoegd als nieuwe relatie of het nieuwe e-mailadres kan worden gekoppeld aan een bestaand contactpersoon. SpinOffice zal alle eerdere communicatie in de database zoeken en dit allemaal toevoegen aan het archief van het contactpersoon. Het opbouwen van uw database is nog nooit zo makkelijk geweest!

Uw team wordt efficiënter. Elke gebruiker krijgt zijn eigen inbox met veel opties zoals intern doorsturen, dossier koppelingen, mails omzetten naar taak, privé markeren, arceren en meer.

SpinOffice gebruikt IMAP-protocol om e-mailberichten op te halen uit uw mailbox. De inbox-map, verzonden items en de prullenbak zijn in sync. Alle e-mails blijven in uw oorspronkelijke mailbox, maar elke dag maken we een backup van uw gegevens op onze zeer beveiligde servers.