Hoe voeg ik mijn Microsoft Outlook e-mailaccount toe?

Gewijzigd op Wed, 10 May 2023 om 02:28 PM

Wij raden u aan om uw e-mail in SpinOffice via OAuth 2.0 te verbinden. Met OAuth 2.0 gebruiken we een toegangstoken en vernieuwingstoken van Microsoft in plaats van uw gebruikersnaam en wachtwoord om te verbinden. Deze tokens worden aan ons als derde partij gegeven, niet uw daadwerkelijke inloggegevens. Dit is wel zo veilig.

Doorloop de volgende stappen om uw Outlook e-mailaccount toe te voegen:

1. Voordat u start, ga naar uw web-browser en zorg dat u bent uitlogt van uw Outlook account. Dit om te voorkomen dat SpinOffice verbinding maakt met een reeds aangemeld onjuist Microsoft-account.
  2. Ga terug naar SpinOffice.
  3. Ga naar uw Postvak IN en klik op het tandwiel-pictogram rechtsboven in.
  4. Kies E-mailaccounts.
  5. Voeg een nieuw e-mailaccount toe via '+'.
  6. Kies Outlook.
  7. Voer uw e-mailadres in en klik op Start.
  8. SpinOffice geeft "Instellingen gevonden!".
  9. Klik op Verbinden om door te gaan.
  10. U wordt binnen een nieuw browsertabblad doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van Microsoft. Wordt deze pagina niet geopend, controleer dan of uw webbrowser de actie blokkeert en laat de pop-up toe.
  11. Log in binnen uw Outlook-account met uw inloggegevens.
  12. Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u gevraagd toestemming te geven aan SpinOffice om toegang te krijgen tot uw e-mail.OAuth 2.0 permission SpinOffice
  13. Klik op Accepteren.
  14. U bent nu klaar en u wordt naar onze website geleid.
  15. Ga terug naar SpinOffice en uw e-mailaccount is klaar voor gebruik!

Heeft u problemen met het doorlopen van bovenstaande stappen, neem dan contact met ons op.