Er zijn drie manieren om uw Microsoft Outlook of Office 365-account aan SpinOffice CRM te koppelen. In alle gevallen gebruikt SpinOffice het IMAP-protocol. Verbind uw account met:

• gebruikersnaam en wachtwoord
    Directe toegang tot uw account zonder enige beveiligingslaag. Doorloop deze stappen.
  • App-wachtwoord
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Microsoft-account op te slaan, gebruikt SpinOffice een App-wachtwoord dat u in uw Microsoft-account aanmaakt. Doorloop de volgende stappen voor Microsoft Outlook of Office 365.
  • OAuth 2.0
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account op te slaan, gebruiken we een toegangstoken en vernieuwingstoken van Microsoft. Deze tokens worden aan ons gegeven als derde partij, niet uw daadwerkelijke inloggegevens.

Op deze support-pagina laten we u zien hoe u een Microsoft-account toevoegt via de laatste optie: met OAuth 2.0. Voor zowel Microsoft Outlook als Office 365 zijn de stappen hetzelfde.

1. Voordat u uw e-mailaccount integreert, zorg dat u uitlogt van uw Office 365-account / Outlook account. Dit is om te voorkomen dat we verbinding maken met een reeds aangemeld onjuist Microsoft-account.
  2. Ga terug naar SpinOffice.
  3. In uw Home dashboard of Postvak IN scherm, klik op E-mailaccount configureren.
  4. Kies Office 365 of Outlook.
  5. Voer uw e-mailadres in en klik op Start.
  6. SpinOffice geeft "Instellingen gevonden!".
  7. Klik op Verbinden om door te gaan.
  8. U wordt binnen een nieuw browsertabblad doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van Microsoft. Wordt deze pagina niet geopend, controleer dan of uw webbrowser de actie blokkeert en laat de pop-up toe.
  9. Log in binnen uw Office 365 of Outlook-account met uw inloggegevens.
  10. Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u gevraagd toestemming te geven aan SpinOffice om toegang te krijgen tot uw e-mail.OAuth 2.0 permission SpinOffice
  11. Klik op Accepteren.
  12. U bent nu klaar en u wordt naar onze website geleid.
  13. Ga terug naar SpinOffice en uw e-mailaccount is klaar voor gebruik!

Heeft u problemen met het doorlopen van bovenstaande stappen, neem dan contact met ons op.