Hoe upgrade ik mijn account naar Pro?

Gewijzigd op Di, 16 Aug, 2022 om 2:14 PM

We hebben vooraf geen creditcard nodig, dus u kunt SpinOffice vrijblijvend uitproberen tot u 50 items hebt bereikt. Zodra dit is bereikt, vragen we u om te upgraden naar Pro.

Het upgraden van uw licentie naar Pro kan in de applicatie (verschillende betaalmethoden voor Mac en Windows PC) of binnen het licentie-dashboard. Log in met uw inloggegevens en om de betaling voor elke gebruikerslicentie van uw keuze af te handelen.

Hieronder de beschikbare betaalmethoden:

MacWindows PC
In-AppApple IDApple Pay, credit card, PayPal,
bank transfer*
Licentie-dashboard
Apple Pay, credit card, PayPal,
bank transfer*
Apple Pay, credit card, PayPal,
bank transfer*

* Beschikbare bankbetalingen: iDEAL, Bancontact, SOFORT, Giropay, Przelewy24, KBC/CBC, Belfius, EPS.