Wat zijn de voordelen van de Pro account?

Gewijzigd op Tue, 21 Dec 2021 om 10:11 AM

Dit zijn alle extra's die u ontvangt in de Pro-account:

• Uitgebreide opslagruimte
  • Extra beveiliging:
    • Dagelijkse back-ups
    • Rollen & rechten per user
    • Data encryptie
    • Twee-factor authenticatie
  • Volledige e-mailintegratie
  • Onbeperkt aantal merge-sjablonen
  • Extra Pro-functies (massamailings, ingeplande SMS berichten, dossiers exporteren, tijdregistratie)

We bieden alleen een jaarlijkse prijs aan omdat we geloven dat dit u het beste zal helpen bij het maken van een goede start. Het jaarlijkse tarief voor Pro is € 330) per jaar* per gebruiker. Er zijn drie opties om uw account te upgraden en om de betaling uit te voeren:

1. Klik op 'Upgrade naar Pro' rechtsboven in de hoek  corner on top om uw licentie met uw Apple ID in de Mac App Store aan te schaffen of via online payment voor Windows-gebruikers.
  2. Ga naar uw dashboard om Pro-licenties voor alle database-gebruikers aan te schaffen via PayPal, creditcard, iDEAL of bankoverschrijving.
  3. Stuur ons een e-mail met de bevestiging om uw account te upgraden en we sturen u een factuur.

* prijs is exclusief geldende BTW.