Wat gebeurt er met mijn data indien ik de Pro-licentie(s) niet verleng?

Gewijzigd op Thu, 25 Aug 2022 om 04:54 PM

Indien u besluit om uw Pro-licentie(s) niet te verlengen dan wordt uw database omgezet naar een alleen-lezen modus waarin u uw contacten en bestanden altijd kunt bekijken en exporteren. U ontvangt geen nieuwe e-mailberichten meer en u kunt geen nieuwe items aan de database toevoegen.


Na 120 dagen niet inloggen wordt uw database verwijdert, tenzij onderling anders afgesproken.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren