Hoe koppel ik mijn Mailchimp-account aan SpinOffice?

Gewijzigd op Tue, 28 Nov 2023 om 04:08 PM

Het is zeer gemakkelijk! Maak eerst de koppeling tussen de twee platformen. Daarna heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de drie bovengenoemde opties. Doorloop de stappen om uw Mailchimp-account aan SpinOffice te koppelen.

• Ga in SpinOffice naar het hoofdmenu.
  • Kies menu-optie Mailchimp.
  • Vul uw MailChimp API-sleutel in. Waar vindt u die? Log in op uw Mailchimp-account en ga naar de accountinstellingen.

• Kopieer de API Key in Mailchimp naar uw klembord.
  • Ga terug naar SpinOffice en plak de API-sleutel in het vereiste veld en klik op 'Save Mailchimp API key' om de accounts te koppelen.