Hoe kan ik e-mails aan een dossier toevoegen?

Gewijzigd op Fri, 24 Nov 2023 om 04:06 PM

Dossiers zijn altijd gekoppeld aan één of meerdere relaties of aan uzelf. Het maken van een nieuw dossier gaat als volgt, via menu-optie Nieuw -> Dossier of rechtstreeks bij een relatie door te klikken op het '+' pictogram in het dossier-gedeelte van de contact-widget.

Een e-mailbericht kan op verschillende manieren een dossier gekoppeld worden, zowel in de Postvak IN als in het archief van een relatie. Het werkt als volgt.

Een e-mail koppelen aan een dossier waar de gewenste relatie al aan gekoppeld is.

1. Sleep de e-mail gewoon naar het dossier vermeld aan de linkerkant in de contact-widget.
  2. De e-mail is direct gekoppeld aan het gekozen dossier.
  3. U ziet een koppel-teken bij het dossier dat aangeeft dat het gekoppeld is.
  4. Het e-mailbericht toont een dossier-pictogram om aan te geven dat het aan een dossier is gekoppeld.

Klik op het dossier om het te open en alle items die het bevat te bekijken.

Een e-mail koppelen aan een ander dossier, waar deze relatie dus niet aan gekoppeld is.

1. Ga op het e-mailbericht staan en gebruik de rechtsklik.
  2. Kies Dossierkoppeling. Het volgende scherm wordt getoond.

3. Zoek de gewenste relatie waar het dossier te vinden is die u wilt koppelen of zoek onderin het gewenste dossier.
  4. Dubbelklik hierop om het te verplaatsen naar 'Gekoppelde dossiers'.
  5. Kies Opslaan.
  6. Het e-mailbericht is nu gekoppeld aan het gewenste dossier en het bericht is daar terug te vinden.