Hoe voeg ik een Office 365-account toe met app-wachtwoord?

Gewijzigd op Thu, 07 Jul 2022 om 09:23 AM

Er zijn drie manieren om uw Office 365-account aan SpinOffice CRM te koppelen. In alle gevallen gebruikt SpinOffice het IMAP-protocol. Verbind uw Office 365-account met:

• gebruikersnaam en wachtwoord
    Directe toegang tot uw account zonder enige beveiligingslaag.
  • OAuth 2.0
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account op te slaan, gebruiken we een toegangstoken en vernieuwingstoken van Microsoft. Deze tokens worden aan ons gegeven als derde partij, niet uw daadwerkelijke inloggegevens. Doorloop deze stappen.
  • App-wachtwoord
    In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Office 365-account op te slaan, gebruikt SpinOffice een app-wachtwoord dat u in uw Office 365-account aanmaakt.

Op deze support-pagina laten we u zien hoe u een Office 365-account toevoegt met een app-wachtwoord.

Doorloop de volgende stappen om een nieuw app-wachtwoord voor SpinOffice aan te maken.

1. Schakel eerst Meervoudige verificatiein voor uw Office 365-account. Dit is vereist. Meervoudige verificatie helpt u te beschermen door het voor iemand anders moeilijker te maken om in te loggen op uw Office 365-account. Het gebruikt twee verschillende vormen van identiteit: uw wachtwoord en een contactmethode zoals uw telefoon.
    • Standaard wordt de Microsoft Authenticator app uit de App Store op uw telefoon als verificatiemethode gebruikt.
    • Download Microsoft Authenticator in de iOS App Store of Google Play Store.
    • Open de app en voeg uw Office 365-account toe via het '+' rechtsboven in.
    • Kies voor Werk-of schoolaccount.
    • Doorloop de stappen om uw Office 365-account te koppelen aan uw telefoon.
  2. Nadat meervoudige verificatie is geactiveerd, gaat u naar de pagina Beveiligingsgegevens.
  3. Klik op + Methode toevoegen. Het volgende venster wordt getoond:

Belangrijk: Als de optie App-wachtwoorden niet beschikbaar is als beveiligingsmethode dan staat uw beheerder mogelijk niet toe dat u dit gebruikt. Neem dan eerst contact op met uw beheerder.

4. Kies App-wachtwoord en klik op Toevoegen.
  5. Volg de stappen om een app-wachtwoord voor SpinOffice CRM aan te maken.
  6. Kopieer dit wachtwoord naar uw klembord.
  7. Ga naar SpinOffice en voer het app-wachtwoord in in het wachtwoord-veld van de e-mailconfiguratie wizard.
  8. Kies Verbinden en SpinOffice gebruikt vanaf dat moment dit app-wachtwoord om verbinding te maken met uw Office 365-account.

Heeft u problemen met het doorlopen van bovenstaande stappen, neem dan contact met ons op.