Hoe converteer ik mijn Mac Adresboek vCards naar Excel / CSV zodat ik ze kan importeren in SpinOffice

Gewijzigd op Di, 17 Apr, 2018 om 12:18 PM

• Ga naar Mac Contacten applicatie op uw locale Mac
  • Selecteer alle relaties via 'Cmd+A'
  • Sleep de selectie naar uw bureaublad. Het wordt opgeslagen als collectieve vCard bestand
  • Ga naar deze online tool: Online vCard Converter
  • Upload het vCard bestand van uw bureaublad
  • Selecteer Format CSV, Comma en selecteer 'Add header line'
  • Unicoding is oke
  • Klik op 'Convert'
  • Het bestand wordt opgeslagen in uw Downloads-map

Het bestand kan nu worden geïmporteerd in SpinOffice. Open SpinOffice en ga naar menuoptie Extra; Importeer; Relaties, kies 'CSV, XLS formaat' en upload het nieuwe CSV bestand. Start het matchingsproces van Excel kolommen en SpinOffice velden en indien gereed dan kunt u alle Mac relaties importeren naar uw CRM omgeving!