Hoe kan ik mijn Pro-account annuleren?

Gewijzigd op Thu, 25 Aug 2022 om 04:55 PM

Uw account wordt na een jaar niet automatisch verlengd, dus indien uw licentie is verlopen dan wordt uw database omgezet naar een alleen-lezen modus waarin u uw contacten en bestanden altijd kunt bekijken en exporteren.


Uw database en dus uw gegevens worden na een periode 120 dagen van geen activiteit verwijderd.


Wilt u tussentijds de database verwijderen? Dat kan. Lees hier hoe dit werkt.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren