Hoe kan ik alle contactgegevens van een relatie aanpassen?

Gewijzigd op Thu, 11 Aug 2022 om 12:21 PM

Op het Relatielijst-scherm, ga naar de relatie die u wilt bewerken, klik op het 'hamburger' icoon aan de rechterkant en kies Contactgegevens wijzigen.

Of klik direct op het Bewerken-pictogram in de Relatie-widget.

In beide gevallen worden de contactgegevens  getoond en kunt u alle informatie aanpassen en toevoegen. Zelfs de gegevens in de linker subitems zijn aanpasbaar:

Als u klaar bent met aanpassen, klikt u op Opslaan en SpinOffice zal de wijzigingen verwerken. De venster wordt gesloten.