• Voordat u uw e-mailaccount integreert, zorg dat u uitlogt van uw Office 365-account / Outlook account. Dit is om te voorkomen dat we verbinding maken met een reeds aangemeld onjuist Microsoft account.
  • Ga terug naar SpinOffice.
  • In uw Home dashboard of Postvak IN scherm, klik op E-mailaccount configureren.
  • Kies Office 365 of Outlook.
  • Voer uw e-mailadres in en klik op Start.
  • SpinOffice geeft "Instellingen gevonden!".
  • Klik op Verbinden om door te gaan.
  • U wordt binnen een nieuw browsertabblad doorgestuurd naar de aanmeldingspagina van Microsoft. Wordt deze pagina niet geopend, controleer dan of uw webbrowser de actie blokkeert en laat de pop-up toe.
  • Log in binnen uw Microsoft Office 365 of Outlook account met uw inloggegevens.
  • Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u gevraagd toestemming te geven aan SpinOffice om toegang te krijgen tot uw e-mail.OAuth 2.0 permission SpinOffice
  • Klik op Accepteren
  • U bent nu klaar en u wordt naar onze website geleid.
  • Ga terug naar SpinOffice  en uw e-mailaccount is klaar voor gebruik!

Opmerking:

Als SpinOffice OAuth 2.0 niet ondersteunt voor uw account (zoals voor een persoonlijk Outlook-account) en u MFA (Multi-factor authentication) heeft ingeschakeld, moet u een App-wachtwoord gebruiken dat is gegenereerd door uw e-mailserver. Hier ziet u hoe u er een kunt maken:

https://docs.microsoft.com/nl-nl/azure/active-directory/user-help/multi-factor-authentication-end-user-app-passwords#create-new-app-passwords

Office 365-account

Office 365-account

Office 365-account