Is er een limiet aan het aantal gebruikers dat ik kan toevoegen in de Limited versie?

Gewijzigd op Thu, 16 Nov 2017 om 10:22 AM

Nee dat is er niet! Nodig (kosteloos) meerdere gebruikers uit om gezamenlijk met uw team SpinOffice te testen alvorens de Pro-versie aan te schaffen.

Meerdere gebruikers in gratis Limited versie

Nodig uw collega's uit om deel te nemen. Geen verplichtingen, geen creditcards vereist. U kunt dit alles instellen, inclusief meerdere gebruikers die in kunnen loggen binnen de gedeelde database, als onderdeel van de gratis Limited editie om er zeker van te zijn dat u tevreden bent voordat u Pro licenties aanschaft.

U kunt op elk moment gebruikers uitnodigen (menu-optie Nieuw -> Collega's uitnodigen), zij ontvangen een bericht met de stappen hoe deel te nemen aan de database en hun inloggegevens.

Multi-user in de Pro-versie
Ga naar de rechter bovenhoek knop 'Licenties beheren' om alle actieve gebruikers en licenties te zien. Iedere gebruiker in de Pro versie dient een Pro licentie te hebben om items te kunnen toevoegen en normaal te kunnen werken. Indien een gebruiker geen Pro licentie bezit, dan heeft men alleen-lezen recht.