Is de Relatie- of Agenda-sync beschikbaar in de gratis Limited versie?

Gewijzigd op Tue, 21 Dec 2021 om 09:55 AM

Jazeker!

Ga naar het menu-optie Beheer -> Gebruikersinstellingen -> Synchronisatie om de Relatie- of Agenda-sync te activeren. We sturen u direct de details hoe u deze account(s) kunt activeren op uw iPhone, iPad en/of Android toestel. Lees meer hierover in hoofdstuk 14 van onze handleiding.