Wat wordt bedoeld met max. 50 items?

Gewijzigd op Tue, 21 Dec 2021 om 09:56 AM

U kunt onze Limited versie gratis gebruiken zo lang als u wilt totdat u de opslaglimiet van 50 handmatig toegevoegde items heeft bereikt. Alle e-mailberichten die u verstuurd en bestanden die u importeert worden als item gerekend. Massa import van relaties (Excel file en Apple Contacten) en het binnenhalen van uw inkomende e-mails tellen niet mee als item.

U ontvangt een melding wanneer u de opslaglimiet heeft bereikt en u zal moeten upgraden naar Pro om meer items toe te kunnen voegen.

SpinOffice Pro biedt o.a. tot 100.000 items opslagruimte per user, volledige e-mailintegratie, 5 e-mailaccounts per user, dagelijkse back-ups, helpdesk ondersteuning en meer functionaliteiten. De verschillen tussen Limited en Pro vindt u in de editie-vergelijking.