Bellen vanuit SpinOffice (Click-to-Dial) werkt niet. Wat moet ik doen?

Gewijzigd op Thu, 18 Aug 2022 om 02:02 PM

Bij het gebruik van de Xelion VoIP integratie, als de Click-To-Dial functie een foutmelding geeft of niet werkt, betekent dit meestal dat de API token ververst moet worden. Toegangstokens worden gebruikt bij verificatie op basis van tokens om een toepassing toegang te geven tot een API.

Doorloop de volgende stappen om het probleem op te lossen:

• Ga naar https://apps.smartxps.com/login.
  • Log in met uw Xelion accountgegevens.
  • Klik op 'Xelion' inde navigatiekolom aan de linkerkant:

• Klik op 'Update' om de API-token te vernieuwen:

• Dat is alles. Ga terug naar SpinOffice CRM en probeer Click-To-Dial opnieuw.
  • Wanneer het probleem zich nog steeds voordoet, neem dan contact op met Samson IT. Zij beheren uw Xelion-omgeving.

Maakt u nog geen gebruik van de VoIP integratie met Xelion? Bekijk hier de mogelijkheden.