Ga naar https://mxtoolbox.com/spf.aspx, voer uw domein in (zonder http of www) en klik op de oranje "SPF Record Lookup" button.

De volgende pagina wordt weergegeven. (Als voorbeeld tonen we de records van ons domein)

Het groen gearceerde gebied toont de huidige structuur van de SPF-records van uw domein. Dit zal altijd verschillen van de bovenstaande afbeelding. Maar u kunt in ons voorbeeld zien dat het vereiste SPF-record

include:spf.spinoffice-crm.com

bevat. Dat moet dus worden toegevoegd aan de DNS-zone van uw domein.

Geeft uw SPF check hetzelfde resultaat? Perfect, dan heeft u het record succesvol toegevoegd!